Sagt & tyckt om Mr Perswall

Här finner du ett axplock av allt som våra kunder sagt om oss och Mr Perswalls tapeter. Och det är så mycket bra att vi blir alldeles rörda – stort tack till alla er som bidrar med era historier! 

Men vi vill ha fler och hoppas att även du vill berätta vad du tycker.  Att du delar med dig av dina idéer och erfarenheter för att inspirera andra. Mejla gärna bilder och tankar till oss så snart du tapetserat!

 

Anders, Fjälkinge

Anders, Fjälkinge

“Jag gillar Mr Perswall för utbudet är så enormt samt att man kan välja efter sina egna idéer.”

Jag ville ha något i mitt vardagsrum som jag kan känna att jag är ensam om, då fick jag en idé om denna fototapet. Mina vänner har verkligen tyckt om denna "milstolpe"...

Riktigt nöjd är jag och min familj!

Familjen Kronlund, Östersund

Familjen Kronlund, Östersund

“Perfekt med mycket bra service!”

Vi byggde ett rum på övervåningen och rören för avluftningen av avloppet gick rätt igenom rummet.

Vi byggde in rören och fick då något som vi inte tyckte passade riktigt bra in....då fick vi idé med att göra en trädstam som skulle ge det lugn åt rummet som vi ville. Mr Perswall hjälpte oss med att måttanpassa trädstammen efter måttet på bygget runt rören.

Trädstammen passade perfekt så två ekorrar flyttade in... :-) Vid trästammen växer det numera ej ätbar svamp.

Lyckat och verklighetstroget tycker vi att resultatet blev!

Henrik, Partille

Henrik, Partille

“Jag gillar valfriheten man har med Mr Perswall, att kunna beskära och planera direkt efter egna mått är en stor fördel, likaså att kunna se tapeten i en miljö.”

När jag valde tapet till sovrummet så ville jag ha något annorlunda istället för sänggavel. Valet av graffiti och stadsmiljö kändes rätt, både trendmässigt som annorlunda, och då tapeten innehåller många färger och det blir då enkelt att byta textilier och möbler och få dessa att passa in när man vill göra om.

Isabella, Segeltorp

Isabella, Segeltorp

“Mr Perswalls koncept är underbart och får mig att kunna förverkliga mina inredningsdrömmar. I stort sätt allt är möjligt nu.”

Vi ville ha en grafik och kontrastfull tapet som gav liv och adderade en spännande effekt till vårat vita och lekfulla hem. Jag har alltid varit svag för träd och grafisk mönster så denna tapet var som gjord för oss och den återspegel våran personlighet på ett härlig sett. Jag vart så kär i den att det blev dubbelt upp, en i sovrummet och en i hallen! 

Den är det först jag ser när jag vaknar och det sista jag ser när jag lämnar hemmet.

Jessica Hultén på Sober Design, Hammarbysjöstad

Jessica Hultén på Sober Design, Hammarbysjöstad

“Jag är grymt nöjd. Restaurangen rankas idag som toppskiktet av lyxkrogar i sthlm efter ett startår av enormt positiva recensioner för mat och inredning.”

Jag blev anlitad för att göra lyxrestaurangen Zee. Det blev vulgärt, svulstigt med mycket marmor, guld, mosaik och siden i 20 -tals stil med en tvist.

Utgångspunkten var de kulörstarka skinnstolar vi designat och tillverkat, grundtanken från början var att få in tapeten stripe på alla väggar, i kombo med Paul Smith tyger på utedelen. Men när bokhylletapeten kom kändes den klockren i ytan, en färsk nyhet som blev grymt snygg på en 480 cm hög vägg! och som ändå tog upp de exakta kulörerna på skinnstolarna.

Jag är grymt nöjd. Denna vägg kombineras nu med Josef Franks härliga kulörta tyger!

Karina, Karlstad

Karina, Karlstad

“Jag gillar att det är snabb leverans och mycket flexibelt vad gäller motiv och storlekar!”

Bokstapeln har jag tapetserat på gaveln till en garderob i vårt gästrum. Garderobsgaveln såg för tråkig ut när man passerade rummet i hallen. När jag fick se bokstapeln kändes den helt rätt där och var lagom bred också.

Alla som kommer hit kommenterar den!

Klädbutik, Anna & Greta i Borås

Klädbutik, Anna & Greta i Borås

“Mr Perswall hjälpte oss omvandla en helt vanlig butikslokal till vår dröm om en industrilokal med hjälp av metall- och betongtapeter t.o.m. i taket!”

Vår dröm när vi bestämde oss för att öppna butiken var att hitta en gammal industrilokal vilket var lättare sagt än gjort i centrala Borås..

Lina, Ängelholm

Lina, Ängelholm

“Jag tycker Mr Perswall är ett fantastiskt företag med prisvärda taper och ett gott utbud.”

Vi ville ha en tapet till vår 5 åriga dotter som är tidlös och då föll vi för: Roses in the shadow.

För Lucas rum bad vi Mr Perswalls designer Linda Pålemo skapa en helt personlig tapet för just honom med alla de saker som han tycker om och det blev så bra!

Till vårt egna rum ville vi har någon med mycket färg och eftersom vårt sovrum i framtiden kommer verka som ett uppehållsrum för barnen skulle det även passa för det, då var “Bouquet” ett självklart val!

Mr Perswall är flexibla och hjälpsamma för att tapeterna ska passa mitt hem.

Stig & Marita, Forshaga

Stig & Marita, Forshaga

“Mr Perswall-tapeten var väldigt lätt att sätta upp, resultatet blev bara så bra!”

Jag är väl lite av en hemmafixare gör det mesta själv, har tapetserat o målat om i vårt hus sen vi flyttade in här -77 så några meter tapet har det blivit genom åren.

Valet av tapet var ganska lätt, motivet på vår tapet Miami Vice är ifrån Ocean Drive, South Beach i Miami en plats vi har besökt ett antal gånger och vi stortrivs när vi är där. Så nu har vi flyttat vår favoritplats till vårt vardagsrum. Monterade en ljusramp över tapeten o den växlar färg vilket  ger fotot ett eget liv. Växlar från morron till dag till skymning till natt mkt effektfullt.

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall